cropped-logo_lapos_it_doktor_herend_nobcg_v2.0.png

Tóth Balázs vagyok,

1989-ben születtem és az informatika már egészen kiskorom óta része az életemnek.

2-3 éves koromban már nagyban játszottam az akkori legjobb játékokkal, majd 6-7 éves koromban kaptam meg az első saját számítógépemet. Általános iskolás éveim alatt informatika tagozatú osztályba jártam, ahol már 2. osztályos koromtól tanultam programozni. Nem sokkal később már képes voltam egyedül Windowst telepíteni, ami akkoriban nem volt könnyű dolog, mivel a driverek és az egyéb szoftverek beszerzése nem úgy működött mint manapság, hogy gyorsan fel az internetre, google, letöltés és kész is.

Később a gimnáziumi éveim alatt is informatika tagozatos voltam, így az iskolás éveimet ténylegesen végigkísérte ez a szakma. Sikeres érettségi vizsgám után programozás szakra mentem egyetemre, de ezt végül külföldre költözésem miatt idő előtt abbahagytam.

6 év külföldön töltött idő után 2018-ban hazaköltöztem és egy veszprémi cégnél kezdtem dolgozni informatikus rendszergazda és műszerészként.

2021-ben úgy döntöttem, hogy főállásom mellett megalapítom egyéni vállalkozásomat és így kerülhetett sor az IT Doktor | Herend létrejöttére.

Rólunk

Reklám

Fontos linkek

Reklám

Szeretnél foodora futár lenni?
Jelentkezz a fenti képre kattintva és kezdd egy kis bónusszal a foodorás karriered!